Tips for å unngå å bli tynn i håret

DAX og caps/lue har samme effekt «håret og hodebunnen» får ikke til å «puste», fordi det blir for tett. Du

B-Vitaminer er viktig for håret. Foto: Wikipedia,user: Ragesoss

kan prøve å gå over til en voks anbefalt av frisør, renati, defi eller en leirvoks. Helst gå uten noe noen måneder. Prøv å unngå å bruke for mye ting i håret, se om det holder å vaske håret med varmt vann når du ikke har hatt noe i det.

Hvis håret får være så mye ifred som mulig vil det bli tykkere etterhvert igjen, om det da ikke er naturlig håravfall. Kanskje det da er et alternativ å barbere bort alt og tatovere på «hår». Så en i Ungarn som hadde gjort det. så skikkelig «tøft» ut!

For all del kast DAX boksene. Alle sammen. Det er syre for håret, og i det man åpner boksen og ser hva som er neddi vet man at noe er galt. Gå til frisøren og få anbefalt noe, det koster fort minimum det 3-doble av DAX-prisen, men er det ikke verdt det?

Hvis ikke det hjelper å kutte ut bruken av diverse produkter, gjør som meg og barber av deg alt. Jeg mista håret veldig tidlig, men skjønte etterhvert at her var det bare tull å late som jeg hadde hår, og barbere det av. Jeg har kun positve erfaringer. La for all del ikke dette gå ut over selvtillitten din! Mange mister håret tidlig, og sånn er det å være mann. Det kunne vært mye verre!

Kroppen trenger et variert kosthold for å ta seg av hårveksten. Pass derfor på å spise bra. Masse proteiner og vitaminer er viktig. Kan foreslå egg og kjøtt, blandet med dine fem om dagen. Unngå mat som det er mye sukker i.
På apoteket eller i helsekostbutikker finnes kosttilskudd du kan ta hvis du ikke spiser bra nok, og det finnes og shampoer som gjør det lettere for håret å vokse.