Propecia og eventuelle bivirkninger

Propecia – hvilke bivirkninger kan du regne med?

Det er klart at nå som jeg har kjøpt inn Propecia og vurderer å starte på et par måneders kur, så er det

B-Vitaminer er viktig for håret. Foto: Wikipedia,user: Ragesoss

noen ting som må fastsettes. Først av alt begynte jeg å tenke; er det egentlig smart av meg å begynne med en medisin som gjør såpass drastiske endringer med kroppen?

Hele poenget med Propecia er at det går inn og regulerer hormonene slik at det høye testosteronnivået i kroppen din ikke skal reguleres på en dårlig måte.

Høres kanskje ikke så veldig dramatisk ut, men dette har jo naturligvis sine bakdeler.

Sterilitet en mulighet

For det første er det slik at hormondriften preges av dette – herunder også kjønnsdriften.

Flere engelskspråkelige blogger og fora har ført meg til konklusjonen om at dette egentlig ikke er et produkt som lønner seg å gå på. Skrekkhistorier om folk som har prøvd Propecia i seks måneder og sitter igjen med varig sterilitet – er dette et legemiddel som virkelig bør anbefales til folk?

Nå skal det sies at jeg er ganske desperat på å beholde håret mitt, og innser at i og med at Regaine Forte ikke fungerte, så er Propecia eneste og siste utvei. Men jeg skal i hvert fall tenke meg nøye om og lese meg mer opp på det før jeg bestemmer meg for få fullføre kuren.

Det skal dog sies at jeg leser på en norsk nettside at en lege har svart at rundt 2 % av alle «pasienter» får bivirkninger – og at det er normalt med vanlig seksualdrift etter at man har avsluttet bruken av Propecia. Jeg vet ikke helt …sitter litt i faresonen for å bli i hvert fall midlertidig steril, noe som ikke akkurat er helt gunstig…

Min erfaring med Propecia: del 1

Min erfaring med Propecia: del 1

Har hatt et ganske hissig håravfall i vel ett år nå, og vikene begynner å komme frem ganske tydelig. Har alltid hatt en veldig tung og god hårvekst, noe som gjør at det er ekstra surt når håret begynner å falle av. Spesielt i og med at jeg kun er 23 år og skulle gjerne hatt tjukt hår i hvert fall 10 år til.

Så valget mitt falt egentlig ned på Propecia.

Det er det eneste legemiddelet som har dokumentert bevis på å stoppe hårtap, og det fungerer i rundt 70 % av tilfellene. Så får vi bare inderlig håpe at jeg ikke er blant de 30 % som ikke merker noen forskjell.

Bestilt Propecia på internett

Nå har jeg nylig bestilt meg to måneders pillebruk fra nettsiden som står i linken under (anså dette som det beste og mest sikre nettapoteket som var tilgjengelig for nordmenn, så valgte å legge inn link til det) og håper på det beste.

Heldigvis merker jeg at de har en veldig profesjonell tilnærming til det hele da de utfører en konsultasjon med en lege som skriver ut resept til deg dersom du består kravene. Om legen er litt usikker på hvorvidt du skal få utskrevet Propecia eller ei, så vil han ringe deg og høre om de tingene du har oppgitt er sanne eller om det er noe du kan utdype.

Har også hatt en del kontakt med en av de som jobber for nettapoteket som kan glede meg ved å si at det er både 100 % lovlig i og med at man får en resept fra en sertifisert lege – i tillegg til at de har markedets beste priser.

Så da er det bare å vente i spenning og se om jeg kommer til å få tykkere viker og eventuelt om det kan stoppe hårtapet mitt. Ingenting kunne vel strengt tatt vært bedre…