Produktanmeldelse: Toppik – fungerer det for tykkere hår?

Produktanmeldelse: Toppik hårfibre

Det er mye som skal prøves før man virkelig ser seg fornøyd med produkter for å skjule hårtap. De fleste sverger vanligvis til å klippe seg kort, bruke caps eller bruke lue i utstrakt grad. Men det er en del andre alternativer der ute som kan gjøre at håret ditt ser mye tykkere ut enn det faktisk er.

Et av dem er Toppik.

Når du ser på Youtube-reklamene for Toppik er det første du tenker: «Svindel!» . Jeg tenkte i hvert fall det, men i og med at panneluggen begynner å tynnes ut, så følte jeg egentlig ikke at jeg hadde noe valg når det fantes et så populært produkt på markedet. Så jeg kjøpte inn en boks (som står her ved min side akkurat nå som jeg skriver dette innlegget) i håp om at håret mitt skulle se bedre ut.

Det fungerer ganske enkelt; du drysser Toppik-«pulveret» over hodet hvor du har tynt hår og kammer det inn slik at håret umiddelbart ser tykt og fint ut. For å slippe å skrive side opp og side ned om hvordan du bruker det, så henviser jeg egentlig bare til denne Youtube-filmen som viser fremgangsmetodikken:

Som du kan se er det ikke akkurat veldig vanskelig. Alt du trenger er en boks med hårfiberet (Toppik), en kam og et speil sånn at du selv kan finne de områdene på hodet ditt hvor du helst skulle ønske at du hadde tykkere hår.

Min dom – fordeler og ulemper

Som tidligere nevnt var jeg svært skeptisk til hele greiene, men ble tatt rimelig på sengen da jeg faktisk forsto at det fungerte. Du er nødt til å bruke 4-5 minutter hver dag for å få Toppiken til å sitte ordentlig, og det er ikke mulig å bruke store mengder hårgelè dersom du ønsker en naturlig og varig look.

De første dagene var jeg skeptisk for at hårfibrene skulle forsvinne da jeg gikk til og fra jobb, men faktisk er jeg helt lik på håret om morgenen som på kvelden. Hvis du ikke har et helt ekstremt håravfall hvor du kun sitter igjen med en «krans» rundt hodet, så vil jeg faktisk si at Toppik er et godt alternativ.