Oppdatert liste: Dette hjelper mot mannlig hårtap

Hvilke produkter hjelper mot mannlig hårtap?

Jeg har samlet en del av de produktene som både har fungert for meg og andre. Har lest en del på hårtapsfora (både internasjonale og nasjonale) og prøvd ut en del produkter selv. Dette er de produktene jeg vet fungerer og som jeg kan gå god for.

1. Propecia.

Propecia er et legemiddel som kjøpes på apoteket etter at du har vært hos legen og fått resept. Det er virkestoffet Finasterid som motvirker prosentandelen DHT i kroppen, noe som gjør at man roer ned testosteronnivået – og igjen motvirker hårtap.

Dette er legemiddelet «alle» bruker for å motvirke mannlig hårtap kjapt og effektivt, men det har vært ganske kontroversielt i en lengre periode da folk har slitt med dårlige bivirkninger som urytmiske hjerteslag og nedsatt potens.

Rådfør deg med legen hvorvidt du skal bruke Finasterid/Propecia eller ikke.

Kjøpes: På apotek etter å ha rådført med sertifisert lege.

2. Cicamed Shampo.

Skal du har en god shampo som motvirker hårtap, så vil jeg absolutt anbefale Cicamed. Dette er den

Cicamed shampoo kan kjøpes til 199,- og hjelper på å både stoppe hårtap og gi gjenvekst.

første shampoen jeg begynte å bruke etter å ha startet å miste hår, noe som ga utrolige resultater etter kort tid. Merkbare resultater umiddelbart.

ProcapilTM er virkestoffet som ikke bare hindrer håret å falle av, men som også gir gjenvekst på de områdene hvor håret allerede har falt av. Godt til å fylle vikene eller kronen, men det anbefales at du supplerer denne shampoen med enten Propecia eller Minox.

Kjøpes: Den billigste dealen gjør du her til 255,- for en stor flaske.

3. Minox (minoksidil).

Dette er et virkestoff som stopper hårtap, men som ikke bidrar til stor gjenvekst. Skal du bare ha stoppet hårtapet ditt i en tidlig fase, så vil en flaske minoksidil være det du trenger – jeg har prøvd det selv med stort hell.

Den vanligste formen for minox kalles «Recrea forte» og kan kjøpes helt uten resept hos ditt nærmeste apotek.

Kjøpes: På ditt nærmeste apotek.

Når uhellet først er ute

Om du allerede har litt viker eller litt tynt hår på toppen, så vil jeg anbefale å prøve å dekke det over med noe slik at det ikke blir synlig for alle.

Her har jeg også lest flere reviews fra XXX antall brukere om hvilke hårfibre som vil fungere best, og har kommet frem til et produkt jeg vil anbefale.

1. Toppik.

Om du ikke kjenner Toppik fra før, så kan du se denne videoen:

Jeg vil anbefale deg å prøve ut Toppik og se hvor godt det faktisk vurderer. Mye bedre, enklere og billigere enn å ta det skrittet mot en hårtransplantasjon.

Kjøpes:

Hos mange utenlandske nettbutikker. Gjør et kjapt søk, og du vil finne mange alternativer!

Lykke til!