Karl Pilkington med hårsystem i ny TV-serie

TV-personligheten Karl Pilkington, kjent fra blant annet ”Ricky Gervais Show” og ”An idiot abroad” får ukentlig mye tyn for sitt hårløse hode av vennene Ricky Gervais og Steven Merchant.

Karl Pilkingtons bok og TV-serie: "The moaning of life". Foto: Amazon
Karl Pilkingtons bok og TV-serie: «The moaning of life». Foto: Amazon

Nå har riktignok Pilkington brutt med de to komikerne og laget sitt eget TV-program kalt ”Moaning of Life” hvor han reiser rundt i verden og prøver å finne ut hva livet egentlig handler om.

Andre episode

Andre episode i sesong to handler om forfengelighet og identitet, noe som får Karl til å reise til USA og besøke en amerikaner som har en salong hvor han selger hårsystemer.

Karl er mer enn fornøyd, føler at han har fått ungdommen sin tilbake og har generelt utelukkende gode ting å fortelle om opplevelsen. Sitater som ”nå har jeg fått ungdommen min tilbake” og ”dette er helt seriøst som at vi har laget en tidsmaskin” er en del av episoden som alle med aggressivt hårtap bør se – for å få tilbake troen på at det faktisk finnes alternativer der ute som ser naturtro ut og som ikke ruinerer deg.

Les også: Hårsystem – info, pris og praksis

Jeg anbefaler virkelig alle som har vurdert et hårsystem å sjekke ut episoden da jeg synes at den gir god reklame for denne type «behandling». Karl Pilkington er for øvrig en fyr som er kjent for å uttrykke sin sanne mening uten å pynte så alt for mye på det, så alt som sies i episoden er nok ektefølt.

Bilder fra episoden

Her er bilder av Karl både med og uten hårsystem. Selv mener jeg at han får en utmerket figur.

 

Foto: Screenshot.
Foto: Screenshot.

 

Karl før hårsystemet ble satt på plass. Foto: Screenshot
Karl før hårsystemet ble satt på plass. Foto: Screenshot

(Du vil få bedre bilder av Karl Pilkington hvis du googler ham – dette var bare for å illustrere hvor lite hår han faktisk har i utgangspunktet)

Intervju med Karl

Det er også et intervju tilgjengelig hvor store deler av det handler om hvordan han fikk tilbake selvfølelsen under innspillingen av det første programmet.

Det kan du se her: