Propecia og eventuelle bivirkninger

Propecia – hvilke bivirkninger kan du regne med?

Det er klart at nå som jeg har kjøpt inn Propecia og vurderer å starte på et par måneders kur, så er det

B-Vitaminer er viktig for håret. Foto: Wikipedia,user: Ragesoss

noen ting som må fastsettes. Først av alt begynte jeg å tenke; er det egentlig smart av meg å begynne med en medisin som gjør såpass drastiske endringer med kroppen?

Hele poenget med Propecia er at det går inn og regulerer hormonene slik at det høye testosteronnivået i kroppen din ikke skal reguleres på en dårlig måte.

Høres kanskje ikke så veldig dramatisk ut, men dette har jo naturligvis sine bakdeler.

Sterilitet en mulighet

For det første er det slik at hormondriften preges av dette – herunder også kjønnsdriften.

Flere engelskspråkelige blogger og fora har ført meg til konklusjonen om at dette egentlig ikke er et produkt som lønner seg å gå på. Skrekkhistorier om folk som har prøvd Propecia i seks måneder og sitter igjen med varig sterilitet – er dette et legemiddel som virkelig bør anbefales til folk?

Nå skal det sies at jeg er ganske desperat på å beholde håret mitt, og innser at i og med at Regaine Forte ikke fungerte, så er Propecia eneste og siste utvei. Men jeg skal i hvert fall tenke meg nøye om og lese meg mer opp på det før jeg bestemmer meg for få fullføre kuren.

Det skal dog sies at jeg leser på en norsk nettside at en lege har svart at rundt 2 % av alle «pasienter» får bivirkninger – og at det er normalt med vanlig seksualdrift etter at man har avsluttet bruken av Propecia. Jeg vet ikke helt …sitter litt i faresonen for å bli i hvert fall midlertidig steril, noe som ikke akkurat er helt gunstig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *